Bilde av inngang til Publikumsekspedisjonen - Foto:Foto: Trygve Skogseth
Foto: Trygve Skogseth

Publikumsekspedisjon og timebestilling

Alle som skal søke om pass, fødselsnummer eller få utført notarialforretning på ambassaden må bestille time på forhånd.

Time til pass og fødselsnummer: Timebestilling 
Time til notarialforretning: skriv til cph.konsulat@mfa.no

Timebestilling for å søke om oppholdstillatelse eller norsk statsborgerskap (herunder gjenerverv og fedremelding) skjer i søknadsprosessen hos UDI.

Passmyndigheten anbefaler å søke nytt pass i god tid før du trenger det, og oppfordrer samtidig til å vente med å bestille reise før du har forsikret deg om at du har gyldig reisedokument. Her kan du se aktuell leveringstid for pass. Merk at postgangen til Danmark kommer i tillegg. 

Det er mulig å søke pass ved andre norske ambassader og hos politiet i Norge. Nasjonalt ID-kort kan utelukkende søkes hos politiet i Norge. Husk å ta med samme dokumentasjon som kreves i Danmark/det landet du er bosatt.

Vennligst følg med på ambassadens timebestillingskalender for ledige tider. Ser du ikke noe ledige tidspunkt betyr det at vi dessverre er fullbooket for øyeblikket (det skyldes ikke feil i systemet). Det kan komme avbestillinger og ekstra tider. Ambassaden fører ikke ventelister. Det blir lagt ut nye tider ved månedsskiftet for neste, etterfølgende måned. Dersom du ikke har bestilt time på forhånd, kan vi ikke betjene deg. Dersom det er svært kritisk/står om liv og helse (feriereiser regnes ikke som kritisk), kan du kontakte oss på e-post.