Bilde av inngang til Publikumsekspedisjonen - Foto:Foto: Trygve Skogseth
Foto: Trygve Skogseth

Publikumsekspedisjon og timebestilling

Alle som skal søke om pass, fødselsnummer eller få utført notarialforretning på ambassaden må bestille time på forhånd.

Time til pass og fødselsnummer: Timebestilling 
Time til notarialforretning: skriv til cph.konsulat@mfa.no

Timebestilling for å søke om oppholdstillatelse eller norsk statsborgerskap (herunder gjenerverv og fedremelding) skjer i søknadsprosessen hos UDI.

Passmyndigheten anbefaler å søke nytt pass i god tid før du trenger det, og oppfordrer samtidig til å vente med å bestille reise før du har sikret deg at du har gyldig reisedokument. Her kan du se aktuell leveringstid for pass. Postgangen til Danmark kommer i tillegg. 

Det er mulig å søke pass ved andre norske ambassader, og pass (og ID-kort) hos politiet i Norge. Husk i så fall å ta med samme dokumentasjon som vi krever.

Vennligst følg med på ambassadens hjemmeside/timebestillingskalender for ledige tider. Ser du ikke noe ledige tidspunkt betyr det at vi dessverre er fullbooket for øyeblikket (det skyldes ikke feil i systemet). Det kan også komme avbestillinger og ekstra tider. Det blir lagt ut nye tider i begynnelsen av en måned for etterfølgende måned. Dersom du ikke har bestilt time på forhånd, kan vi ikke betjene deg. Dersom det er svært kritisk/står om liv (feriereiser regnes ikke som kritisk), kan du kontakte oss på e-post.