Bilde av inngang til Publikumsekspedisjonen - Foto:Foto: Trygve Skogseth
Foto: Trygve Skogseth

Publikumsekspedisjon og timebestilling

Alle som skal søke om pass, personnummer, statsborgerskap, oppholdstillatelse eller få utført notarialforretning på ambassaden må bestille time på forhånd.

Time til pass og personnummer: Timebestilling 
Notarialforretning: skriv til  cph.konsulat@mfa.no

Ambassaden har stor forståelse for at mange har et stort behov for pass. Den skjerpete grensekontrollen i Norden grunnet pandemien har påvirket etterspørselen etter pass og fødselsnummer. Etter at samfunnet har åpnet opp, er det nå flere som ønsker å reise. Den store etterspørselen har sprengt ambassadens kapasitet, og det er dessverre lenger ventetid enn normalt for å få bestilt tid for avtaler. Nordmenn kan også søke pass hos politiet i Norge, husk da å ta med samme dokumentasjon som hvis du søker her.

Vennligst følg med på ambassadens hjemmeside/timebestillingskalender for ledige tider. Ser du ikke noe ledige tidspunkt betyr det at vi dessverre er fullbooket for øyeblikket (det skyldes ikke feil i systemet). Det kan også komme avbestillinger og ekstra tider. Det blir lagt ut nye tider i begynnelsen av måneden for etterfølgende måned. Dersom du ikke har bestilt time på forhånd, kan vi ikke betjene deg. Dersom det er svært kritisk/står om liv (feriereiser regnes ikke som kritisk), kan du kontakte oss på e-post.