Bestill tid - Book appointment

Her kan du bestille tid for å komme til konsulatavdelingen ved ambassaden i Stockholm.

BESTILL TID HER - BOOK APPOINTMENT HERE
OBS! Vi legger ut timer fortløpende, så følg med på linken over når passende tid for deg blir lagt ut.

  • Det er ikke tilgang til å parkere utenfor ambassaden. Parkeringsmulgiheter finner du nedenfor den amerikanske ambassaden på Dag Hammaskjölds väg, eller langs Valhallavägen etter den store rundkjøringen før Gärdesgatan.

Det er ikke mulig å komme til konsulatavdelingen ved ambassaden i Stockholm uten å ha en avtale. Dette gjelder alle konsulære ærender som pass-søknader, personnummer-søknader, sjøfartssaker, notarialforretninger, statsborgerskapssaker, m.m.

Om du trenger en time relatert til arbeids- eller oppholdssaker (UDI), må denne bookes via mail til oss på emb.stockholm@mfa.no. Andre timer må som nevnt over bookes via bookingsystemet på denne siden.

OBS! Vi gjør oppmerksom på at det kun er mulig å bestille maks en tid per person. Om det bestilles flere tider i samme navn, vil de senere tidene bli fjernet, og kun den første tiden bli stående. Om du skal bestille tid til barn, ber vi om at tiden bookes i barnets navn for å unngå at dobbeltbookingene fjernes.

Please note that you can only book one appointment per person.
If more appointments are booked in the same name, the later appointments will be removed and only the first booking will remain valid. If you need several appointments, we ask that you send us an email.