For nordmenn

Reiseinformasjon for Malaysia

Lenke til Regjeringen.no

Om ambassaden

Utlysning studentpraktikant Kuala Lumpur høsten 2018

Ambassaden i Kuala Lumpur tilbyr én praktikantplass med varighet på seks måneder for en norsk student - en fantastisk mulighet til å tilegne seg relevant erfaring i et miljø med høy politisk aktivitet. Oppstart vil være mandag 23. juli 2018. Søknadsfrist er fredag 9. mars 2018.

Hvordan drive næringsvirksomhet i Malaysia

Norske selskaper representert i Malaysia

Norgesskolen - Sommerskole

Norgesskolen er en sommerskole i norsk språk og kultur for barn og unge mellom 9-18 år. I tillegg til norskundervisning deltar elevene på diverse sports- og friluftsaktiviteter. Skolen arrangeres fra 14.- 31. juli 2018.

Globalskolen - online undervisning

Globalskolen gir undervisning i norsk, samfunnsfag og KRLE til barn som går på lokale eller internasjonale skoler i utlandet. Undervisningen bygger på norsk læreplan for grunnskolen, Kunnskapsløftet. All undervisning skjer over Internett.

Pass

Alle søkere må møte personlig ved ambassaden i Kuala Lumpur ved søknad om pass. Det er lurt å ringe på forhånd.

Notarius Publicus

Ambassaden kan utføre noe av den forretning som Notarius Publicus i Norge kan utføre dersom det skjer til fordel for norsk borger eller forholdet ellers har tilknytning til Norge eller norske interesser.

Vigsler ved ambassaden

Ambassaden har borgerlig vigselrett og kan vie par hvor minst en av partene er norsk statsborger. Ingen av partene kan være malaysisk statsborger. Ambassaden kan dessverre ikke forestå partnerskapsinngåelse.

Inngåelse av ekteskap med malaysisk borger

Inngåelse av ekteskap med malaysisk borger i Malaysia må skje etter malaysisk rett og for malaysiske myndigheter. Malaysia krever at det fremlegges prøvingsattest utstedet av folkeregisteret.

Nyheter og arrangementer