ANSA - Photo:ANSA
ANSA

ANSA Singapore uten landsstyre – ANSA-medlemmer kan søke om Goodwill støtte

ANSA (Association of Norwegian Student Abroad), har i dag ikke noe eget landsstyre i Singapore. Alle ANSA-medlemmer kan likevel søke om støtte til å holde arrangementer i Singapore.

| Singapore

ANSA er samskipnaden for norske studenter i utlandet. Et medlemskap i ANSA koster kr 50,- per måned, og som medlem har du blant annet tilgang til vårt karrieretilbud, nyttige webinarer, sosialveiledning og online, døgnåpen psykologtjeneste. Som medlem kan du også kjøpe ANSA studentforsikring, som er skreddersydd til studenter i utlandet.

 

ANSA har landsstyrer og lokallag rundt om i verden som gir norske studenter en god og trygg studietid. Lagene får midler fra ANSA til å arrangere sosiale sammenkomster og jobbe lokalt for å ivareta studentenes interesser.

 

Singapore har i dag ikke noe eget landsstyre, men alle ANSA-medlemmer kan likevel søke om støtte til å holde arrangementer. Denne støtten heter Goodwill, og dere kan søke penger både til små og store arrangementer. Dere kan få opptil kr 350,- per medlem (februar 2024), enten dere bare vil spise middag, holde julebord eller feire 17. mai.

 

Les mer om Goodwill og hvordan dere søker her.

 

Du kan engasjere deg i ANSA selv om Singapore for tiden ikke har et eget landsstyre. Et verv i ANSA er spennende og lærerikt! Les mer om ulike verv her.

 

Ønsker du mer informasjon om ANSA og hva det betyr å være frivillig? Send en e-post til organisasjonskonsulent Marthe på studinfo@ansa.no.