For norsk næringsliv

LUANAR constructions - For norsk næringsliv 2.jpg
Photo: RNE.

Er du interessert i næringsvirksomhet i Malawi? Her finner du noen nyttige lenker!

Virkemidler i utviklingsland: Veiledningskontoret

Veiledningskontoret er en førstelinjetjeneste som gir råd særlig om tilskuddsordninger og finansieringsmuligheter. Hjemmesiden gir fyldig informasjon om de mest relevante virkemidlene for investering i og handel med utviklingsland. Hjemmesiden er også et nyttig oppslagsverk med hundrevis av lenker til internasjonale nettsteder som er spesielt interessant for næringslivsaktører i utviklingsland.

Les mer her.

 

Norwegian-African Business Association» (NABA):

Norwegian-African Business Association (NABA) er et norsk-afrikansk handelskammer som promoterer forretningsmulighetene i afrikanske markeder hjemme i Norge. NABA bistår norske selskaper som ønsker å etablere seg i Afrika med nettverk og kontakter, arrangerer seminarer og konferanser i Norge og investorturer/delegasjonsreiser til afrikanske land.

Mer om NABA finnes på deres hjemmeside.

 

Næringsvirksomhet i Malawi. Er glasset halvfullt eller halvtomt?

Ambassaden i Lilongwe har i samråd med aktører fra det private markedet i Malawi laget en politisk rapport med informasjon om næringsvirksomhet i landet, se her. Å vurdere muligheter for norsk næringsliv i Malawi er å vurdere om glasset er halvfullt eller halvtomt.

 

For mer informasjon om næringsvirksomhet i Malawi, besøk ambassadens engelske nettside Doing Business in Malawi, se her.