Omvalg i Moss kommune

Kommunal- og distriktsdepartementet har kjent fylkestingsvalget i Moss kommune ugyldig, og bestemt at det skal gjennomføres omvalg til fylkestinget i Østfold i Moss kommune. Årsaken er at det ble gjort en feil i valggjennomføringen som kan ha hatt betydning for valgresultatet. Vi åpner for muligheten til å forhåndstemme på ambassaden.

Velgere som er manntallsførte i Moss kommune og som oppholder seg utenriks, kan stemme til fylkestingsvalget i Østfold fra og med 6. november til og med 17. november.

Du kan forhåndsstemme på de fleste norske ambassader, generalkonsulater og konsulater - og hos andre oppnevnte stemmemottakere. Husk legitimasjon når du skal stemme. Du har også muligheten til å forhåndsstemme med brevpost. En norsk utenriksstasjon vil kunne sende deg nødvendig valgmateriell.

For mer informasjon om hvordan du kan stemme i utlandet: Stemme fra utlandet - Valgdirektoratet

Se også Valgdirektoratets nettsider på engelsk: When and where can you vote? - Valgdirektoratet

Hvordan stemme ved ambassaden i Saudi-Arabia?

Dersom du er i Saudi-Arabia kan du ta kontakt med den norske ambassaden i Riyadh. Det er mulig å stemme på ambassaden på ukedager (søndag-torsdag) mellom 09:00 og 14:00. Tid må avtales på forhånd ved å sende mail til emb.riyadh@mfa.no.