Travel and border information for Norway

Information in Norwegian / English

OXO Center.jpg

Om ambassaden

Den norske ambassaden i Bogota (Colombia) er for tiden stengt for publikum.

For å kontakte den norske ambassaden, vennligst skriv en e-post til [email protected], eller ta kontakt med oss på telefon +57 651 5500. Hvis du ringer fra Norge, kan du kontakte oss på telefon 23 95 69 00.

Telefonlinjen vår fungerer, men blir nå overført til en mobiltelefon. Derfor kan det oppstå tekniske feil, og vi beklager om du ikke kommer frem. Hvis du ikke oppnår kontakt på telefon, anbefaler vi at du heller skriver til ambassaden.

Åpningstider:

Mandag til torsdag fra 08:00 til 12:00 og fra 13:00 til 16:00

Fredag ​​fra 8:00 til 13:30

Stengt på helligdager

I nødstilfeller, og bare hvis du ikke kan ta kontakt med ambassaden i åpningstidene nevnt ovenfor, kan du kontakte utenriksdepartementet operative senter (UDops) på telefon +47 23 95 00 00 eller per e-post til [email protected]

Ambassadens geografiske ansvarsområde er Colombia, Venezuela, Ecuador, Panama og Curacao. I tillegg har ambassaden ansvar for utlendingsssaker (visum og oppholdstillatelse) i Honduras, El Salvador, Belize, Nicaragua, Costa Rica og Guatemala.

Stasjonens hovedoppgave er å fremme Norges forbindelser med Colombia, Venezuela, Ecuador og Panama. Dette gjelder en rekke ulike områder: politiske forbindelser, miljøvern, økonomiske forbindelser og handel med særlig vekt på petroleumssektoren, kultursamarbeid, samt å yte støtte til nordmenn i regionen.