For nordmenn

Reiseinformasjon for Argentina

Om ambassaden

Den norske ambassaden i Buenos Aires var en av de aller første norske diplomatiske stasjonene. Ambassaden dekker i dag Bolivia, Uruguay og Paraguay i tillegg til Argentina.

Kommunestyre- og fylkestingsvalget 2023

Du kan forhåndsstemme på ambassaden i Buenos Aires fra 1. juli til 1. september. Det er også mulig å forhåndsstemme ved våre honorære konsulater i Asuncion, La Paz, og Montevideo. Vi anbefaler å være ute i god tid for å være sikker på at stemmen din kommer fram i tide.

Utlysning praktikantopphald våren 2024

Vil du vere studentpraktikant ved ambassaden i Buenos Aires? Er du ute etter ei spennande erfaring og eit unikt innblikk i korleis utanrikstjenesten fungerar? Ambassaden i Buenos Aires utlyser ein praktikantopphald fra 15. januar til 12. juli 2024. Ambassaden dekker også Uruguay, Paraguay og Bolivia. Søknadsfrist er 10. november.

Service icon

Informasjon om koronasituasjonen

Her finner du linker til oppdatert informasjon om koronaviruset:

Konsulær informasjon

Det er en av utenrikstjenestens viktigste oppgaver å hjelpe norske borgere i utlandet som har behov for det.

Reiseregistrering

Alle nordmenn som ønsker det bes om å registrere seg på reiseregistrering hos Utenrisdepartementet.

Honorære konsulater i Argentina

I tillegg til ambassaden i Buenos Aires, har Norge honorære konsulater i Uruguay, Paraguay og Bolivia, samt i flere byer i Argentina

Bistand for norsk næringsliv

Ambassadens kontakt med det norske næringslivet i Argentina går primært gjennom det norsk-argentinske handelskammeret, som er samlokalisert med ambassaden.

Innreise til Antarktis

Studentguide

Er du interessert i å studere i Argentina? Eller kanskje dra på utveksling et semester? Ambassaden har laget en guide med nyttig informasjon for studenter.