Ambassaden i Moskva

Den norske ambassaden i Moskva dekker både politiske, økonomiske og kulturelle saker. Vi håndterer også søknader om pass og utfører andre konsulære tjenester.

Slik kommer du i kontakt med oss

Vi holder til i Ulitsa Povarskaja 7, i gangavstand fra metrostasjonen Arbatskaja. Har du behov for bistand, kan du komme til ambassaden i våre åpningstider.

Kontaktinformasjon
Telefon: +7 499 951 1000
Fra Norge: +47 239 57 800
E-post: emb.moscow@mfa.no
Povarskaya St, 7, Moskva, 115127

Har du spørsmål om visum?
Tlf: +7 499 951 1000 (Besvares mandag, tirsdag, onsdag og fredag fra kl. 14.00 til kl. 15.00 lokal tid)

E-post: moscowvisa@mfa.no

Trenger du hjelp etter ambassadens stengetid?
Trenger du hjelp utenfor ambassadens åpningstider, kan du ta direkte kontakt med UDs operative senter i Oslo på telefon +47 23 95 00 00.

Få informasjon fra ambassaden om arrangementer og aktiviteter
Ambassaden informerer om aktuelle Norgesrelaterte arrangementer og aktiviteter i Moskva. Følg oss på våre Facebook-sider og meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta informasjon om hva som skjer!

Generalkonsulatet i Murmansk har ansvar for Murmansk og Arkhangelsk fylker, samt Nenets autonome område. Generalkonsulatet dekker både politiske, økonomiske og kulturelle saker. Vi bistår også nordmenn som befinner seg i Murmansk, Arkhangelsk og Nenets.

Generalkonsulatet i Murmansk

Generalkonsulatet i St. Petersburg dekker både politiske, økonomiske og kulturelle saker. Vi bistår også nordmenn i St. Petersburg.

Generalkonsulatet i St. Petersburg

Norges honorære konsulat i Arkhangelsk. Konsulatet er underlagt Norges generalkonsulat i Murmansk. Honorær konsul i Arkhangelsk er Andrej Shalyov. Det honorære konsulatet bistår med informasjon om visum til Norge samt informasjon om Norge.

Honorært konsulat i Arkhangelsk

Norge er representert i Armenia ved et honorært konsulat i Jerevan. Ansvarlig ambassade for landet er Norges ambassade i Moskva.

Honorært konsulat i Armenia