Reiseregistrering på nett

Alle nordmenn i Malawi oppfordres til å registrere seg ved ambassaden slik at Utenrikstjenesten kan få kontakt dersom noe alvorlig skulle skje.

Alle nordmenn i Malawi oppfordres til å registrere seg ved ambassaden slik at Utenrikstjenesten kan få kontakt dersom noe alvorlig skulle skje. Nå er det mulig å gjøre dette her

Registrering på nett vil:

  • Bidra til at Utenrikstjenesten har korrekte og oppdaterte lister over nordmenn i utlandet
  • Gjøre det mulig for ambassaden å sende informasjon på e-post om lokale aktiviteter, nyhetsbrev o.l.  

I en krisesituasjon vil Utenrikstjenesten forsøke å oppnå kontakt via e-post, SMS eller telefon. Vi kan ikke garantere at vi vil kunne hjelpe deg i alle situasjoner.

Opplysningene du registrerer blir behandlet etter kravene i Personopplysningsloven og vil ikke bli utlevert. Du har selv innsyn i dataene om deg og kan endre/slette disse når som helst.

Nordmenn bør registrere seg på www.reiseregistering.no ved ferie i Malawi.  Lengre opphold i Malawi bør registreres ved ambassaden, enten ved personlig oppmøte eller ved å fylle ut registreringsskjema elektronisk og sende det til emb.lilongwe@mfa.no. Man bør i tillegg registrere seg på www.reiseregistrering.no ved lengre opphold i Malawi.