17. mai feiring i Oslo - Foto:Asgeir Helgestad/Visitnorway.com
17. mai feiring i Oslo Asgeir Helgestad/Visitnorway.com

17. mai i Portugal

Norges nasjonaldag markeres flere steder i Portugal. I Algarve vil være en feiring i regi av det norske, honorære konsulatet. I Cascais organiserer den norske klubben en 17.mai-piknik, og ANSA studentforening organiserer en egen feiring for studenter i Lisboa-området.

Cascais

Den norske klubben inviterer til 17. mai-feiring i parken Marechal Carmona i Cascais kl. 12.00. Det arrangeres 17. mai-tog og leker for barna. Ta med mat og drikke og noe å sitte på. Mer informasjon om arrangementet, samt påmelding, finnes på Den norske klubbens Facebook-side

 

Almancil/Algarve

I Algarve organiseres det en lunsj i anledning Norges nasjonaldag på restauranten Aquarelle i Almancil. Det blir nasjonalsang og musikk, god mat og hyggelig samvær. Arrangementet begynner klokken 12:30. For mer informasjon og påmelding, kontakt Marianne Vikre vikre.marianne@gmail.com.    

 

Norske studenter i Portugal/Lisboa

ANSA Lisboa organiserer 17. mai-feiring for studenter i Portugal på Lorosae Rising Sun - Beach Club i Covoa do Vapor utenfor Lisboa fra klokken 14:00. Se 17.Mai med ANSA LISBOA! | Facebook for mer informasjon og påmelding.

 

Dersom du vet om andre 17. mai-feiringer det kan være verdt å nevne her er det bare å gi oss beskjed.

En flott 17. mai ønskes alle!