Bestille tid for konsulære saker (pass, notarialforretninger, m.m.)

Det er ikke mulig å komme til konsulatavdelingen ved ambassaden i Stockholm uten å ha en avtale.

I vårt online bookingsystem kan du bestille tid for å søke om nytt pass ved konsulatavdelingen ved ambassaden i Stockholm. Se linken under for å komme til bookingsystemet. For å lese om hvordan du bestiller tid for notarialforretninger, se her

NB: Om du ikke har med all nødvendig dokumentasjon når du møter på ambassaden, risikerer du å måtte booke en ny tid. Se her for krav til dokumentasjon for søknad om pass.

 

KLIKK HER FOR Å BESTILLE TID FOR PASS

KLIKK HER FOR Å LESE OM NOTARIALFORRETNINGER (RETT KOPI M.M.)

 

Vi gjør oppmerksom på følgende:

  • Vi legger ut nye tider fortløpende.
  • Det er kun tillatt å booke en tid per person. Dersom du booker en ny tid som passer deg bedre, må du fjerne den tiden du ikke ønsker. Om det bestilles flere tider i samme navn, vil de senere tidene bli fjernet, og kun den første tiden bli stående.
  • Om du skal bestille tid til barn, ber vi om at tiden bookes bare i barnets navn for å unngå at dobbeltbookingene fjernes.
  • Vi gjør oppmerksom på at det er det er begrenset mulighet for å vente på ambassaden før du har din avtalte tid, og at det derfor tidligst er mulig å komme inn på ambassaden fem minutter før avtalt tid.
  • Det er ikke tilgang til å parkere utenfor ambassaden. Parkeringsmuligheter finner du nedenfor den amerikanske ambassaden på Dag Hammarskjölds väg, eller langs Valhallavägen etter den store rundkjøringen før Gärdesgatan.

OBS! Tidsbooking for innlevering av UDI-søknader (arbeids-/familieinnvandring, opphevelse av innreiseforbud, studietillatelse osv.) må gjøres via mail: [email protected], les mer her.

Please note that in order to book an appointment to hand in a UDI application, you must send us an email on [email protected]. Read more about this here.