Bilde av OECD interns - Foto:Foto: OECD
Foto: OECD

Webinar om rekruttering til OECD

Ta del i webinaret for å lære mer om karrieremuligheter i OECD. Webinaret er rettet mot norske studenter og finner sted torsdag 25. november kl. 15.00.

Av Ingrid Magnus

OECD-sekretariatet består av nærmere 4 000 ansatte som jobber med et bredt spekter av arbeidsoppgaver innenfor fagfelt som økonomi, utvikling, utdanning, klima og miljø, anti-korrupsjon, handel, digitalisering og skatt, for å nevne noen.

Få nordmenn jobber i organisasjonen. Den norske OECD-delegasjonen i Paris oppfordrer derfor flere nordmenn til å søke seg til organisasjon og inviterer til et uformelt webinar med OECDs HR-avdeling for de som er i startgropen av karrieren.

Ta del i webinaret for å lære mer om OECDs internship-program for studenter og to-årige Young Associates Programme for de som har fullført bachelorgrad og planlegger videre studier.

Program:

  • Oversikt over karrieremuligheter i OECD v/OECDs HR-avdeling
  • Gjennomgang av internship-programmet i OECD v/OECDs HR-avdeling
  • Gjennomgang av OECDs Young Associates Programme (YAP) v/OECDs HR-avdeling
  • Erfaringsdeling fra tidligere norsk intern i OECD v/Jakob Matthiessen
  • Q&A

Dato: torsdag 25. november 2021

Tid: kl. 15.00 – 16.00

Påmelding: send epost til ingrid.magnus@mfa.no

Klikk her for å delta på møtet i Teams

Arrangementet vil foregå på engelsk.

Meld deg på her for å motta regelmessige varsler om nye stillingsutlysninger i OECD eller følg OECD-delegasjonens Facebook-side Norge i OECD der vi ukentlig legger ut oversikt over ledige stillinger.