Norge og OECD/UNESCO
Den permanente delegasjonen for OECD og UNESCO i Paris
 
  2
feb
2021
 
 
 
 
 
 
 
  Nyhetsbrev fra OECD-delegasjonen

Kjære leser, OECD-delegasjonens nyhetsbrev har fått et ansiktsløft. Vi sender ut nyhetsbrevet ca. en gang i måneden. Her får du informasjon om delegasjonens arbeid opp mot OECD og IEA, og siste nytt fra disse organisasjonene. Kontakt oss gjerne på oecd.paris@mfa.no om du har spørsmål. I tilfelle lenkene ikke fungerer kan du åpne nyhetsbrevet i nettleseren ved å trykke på knappen like under.
 
 
 
Les i nettleser
 
 
 
 
 
 
 

25. jan 2021

Toril Bosoni ny leder for oljemarkedsdivisjonen i IEA
Toril Bosoni tiltrådte som ny leder for oljemarkedsdivisjonen i IEA i januar i år, og blir med det den nordmann som er klart høyest rangert i hele OECD-systemet.

 
 
 
 

27. jan 2021

Ny økonomisk landrapport for Tyrkia
Covid-19-krisen har rammet Tyrkia hardt. Allerede eksisterende utfordringer, som en stor uformell sektor, med mange uten formell tilknytning til arbeidsmarkedet, og reguleringer som gjør det vanskelig for bedrifter å vokse, har blitt forsterket.

 
 
 
 

26. jan 2021

Utviklingssamarbeid satt på prøve: Pandemien har ført til økt fattigdom og mer ulikhet
OECDs Development Cooperation Report 2020. Learning from Crises. Building resilience tar for seg utviklingssamarbeidets respons på pandemien.

 
 
 
 

26. jan 2021

Pandemien har gitt vitenskapelig mobilisering og internasjonalt forskningssamarbeid uten sidestykke
Årets utgave av OECD Science, Technology and Innovation Outlook har fått tittelen Times of Crisis and Opportunity.

 
 
 
 

25. jan 2021

Siste policy-tilrådinger publisert av OECD
OECDs temasider om koronapandemien blir kontinuerlig oppdatert og utvidet med analyser, data og policy-tilrådinger. Her finner du listen over publikasjoner og oppdateringer fra 22. desember 2020 til. 25.

 
 
 
 

21. jan 2021

Siste OECD-publikasjoner
OECD gir ut ca. 500 hovedrapporter årlig. Her finner du listen over publikasjonene som er gitt ut mellom 19. november 2020 og 27. januar 2021.

 
 
 
 

25. jan 2021

Vil du lære mer om kunstig intelligens?
OECD arrangerer International Conference on Artificial Intelligence in Work, Innovation, Productivity and Skills (AI-WIPS), 1.-5. februar.

 
 
 
 

02. jun 2021

Nye stillingsutlysninger i OECD
Frister det å jobbe i en internasjonal setting i Paris? Ønsker du å bidra til å finne de beste løsningene for å sikre bærekraftig økonomisk vekst, gode vilkår for multilateral handel og økonomisk og sosial utvikling?

 
 
 
 
Les i nettleser  |  Avmeld