Norge og OECD/UNESCO
Den faste delegasjonen til OECD og UNESCO i Paris
 
  22
nov
2021
 
 
 
 
 
 
 
  Nyhetsbrev fra OECD-delegasjonen

OECD-delegasjonen sender ut nyhetsbrevet ca. en gang i måneden. Her får du informasjon om delegasjonens arbeid opp mot OECD og IEA, og siste nytt fra disse organisasjonene. Kontakt oss gjerne på oecd.paris@mfa.no om du har spørsmål. I tilfelle lenkene ikke fungerer kan du åpne nyhetsbrevet i nettleseren ved å trykke på knappen like under.
 
 
 
Les i nettleser
 
 
 
 
 
 
 

19. nov 2021

Ny økonomisk landrapport for Frankrike
Frankrike ble hardt rammet av pandemien både helsemessig og økonomisk. Gjentatte bølger med betydelig smitte og relativt høy dødelighet har blitt fulgt av omfattende nedstengningstiltak.

 
 
 
 

19. nov 2021

Oecd prosjektet “Mobilising science in response to crises: Lessons learned from COVID-19”
Global Science Forum startet tidlig i 2021 et prosjekt for å lære mer om hvordan forskning og vitenskap har respondert på covid-19 pandemien og hva vi kan lære av dette når det gjelder å mobilisere forskning i forbindelse med kriser.

 
 
 
 

09. nov 2021

Webinar om rekruttering til OECD
Ta del i webinaret for å lære mer om karrieremuligheter i OECD. Webinaret er rettet mot norske studenter og finner sted torsdag 25. november kl. 15.00.

 
 
 
 

22. nov 2021

OECDs Young Associates Programme (YAP)
Kjenner du noen med en bachelorgrad som har lyst på verdifull arbeidserfaring før de tar fatt på videre studier? Da bør de vurdere å søke på OECDs Young Associates Programme (YAP)!

 
 
 
 

22. nov 2021

Nye stillingsutlysninger i OECD
Frister det å jobbe i en internasjonal setting i Paris? Ønsker du å bidra til å finne de beste løsningene for å sikre bærekraftig økonomisk vekst, gode vilkår for multilateral handel og økonomisk og sosial utvikling?

 
 
 
 

22. nov 2021

Siste OECD-publikasjoner
OECD gir ut ca. 500 hovedrapporter årlig. Her finner du listen over publikasjonene som er gitt ut mellom 8. oktober og 18. november 2021.

 
 
 
 
Les i nettleser  |  Avmeld