Norge og OECD/UNESCO
Den permanente delegasjonen for OECD og UNESCO i Paris
 
  3
mar
2021
 
 
 
 
 
 
 
  Nyhetsbrev fra OECD-delegasjonen

OECD-delegasjonen sender ut nyhetsbrevet ca. en gang i måneden. Her får du informasjon om delegasjonens arbeid opp mot OECD og IEA, og siste nytt fra disse organisasjonene. Kontakt oss gjerne på oecd.paris@mfa.no om du har spørsmål. I tilfelle lenkene ikke fungerer kan du åpne nyhetsbrevet i nettleseren ved å trykke på knappen like under.
 
 
 
Les i nettleser
 
 
 
 
 
 
 

01. mar 2021

Chief Economist Talks
Chief Economist Talks er en samtaleserie mellom OECDs sjefsøkonom Laurence Boone og ulike personer fra akademia, institusjoner og politikk. Ifølge OECD er målet med samtalene å fremme læring og inspirasjon og starte diskusjoner som betyr noe.

 
 
 
 

01. mar 2021

Et nytt paradigme for tillit til myndighetene
Tilliten til myndighetene falt etter den økonomiske nedgangen i kjølvannet av finanskrisen i 2009.

 
 
 
 

01. mar 2021

Revidert anbefaling om tilgang til offentlig finansiert forskningsdata
Rådet i OECD vedtok 20. januar 2021 en revidert anbefaling om Access to Research Data from Public Funding.

 
 
 
 

02. jun 2021

Kommende OECD-arrangementer
OECD arrangerer ca. 1500 konferanser, webinarer og boklanseringer årlig med rundt 140 000 delegater. På grunn av covid-19 blir de fleste av disse i dag avholdt virtuelt.

 
 
 
 

01. mar 2021

Siste OECD-publikasjoner
OECD gir ut ca. 500 hovedrapporter årlig. Her finner du listen over publikasjonene som er gitt ut mellom 28. januar og 23. februar 2021.

 
 
 
 

15. feb 2021

Siste policy-tilrådinger publisert av OECD
OECDs temasider om koronapandemien blir kontinuerlig oppdatert og utvidet med analyser, data og policy-tilrådinger. Her finner du listen over de siste publikasjonene og oppdateringene, samt en liste over kommende publikasjoner.

 
 
 
 

02. jun 2021

Nye stillingsutlysninger i OECD
Frister det å jobbe i en internasjonal setting i Paris? Ønsker du å bidra til å finne de beste løsningene for å sikre bærekraftig økonomisk vekst, gode vilkår for multilateral handel og økonomisk og sosial utvikling?

 
 
 
 
Les i nettleser  |  Avmeld