Førjulsgudstjeneste 2019

08 12 2019
  • 場所: Ambassaden i Tokyo, Aurora Hall
  • 月日: 8. 12 2019, 11:00 - 15:00
  • 用件: Førjulsgudstjeneste
Julegudstjeneste i Tokyo.

Det vil holdes en førjulsgudstjeneste og juletrefest på Ambassaden i Tokyo den 8. desember. Arrangementet holdes av Kirkekomiteen i Tokyo, og påmelding og henvendelser til arrangementet bør rettes direkte til arrangøren. Se invitasjon med detaljer under.

Julen nærmer seg og vi har i den anledningen gleden av å invitere til førjulsgudstjeneste søndag 8. desember klokken 11.00. Sjømannskirken ved prest Steinar Rishaug vil lede gudstjenesten som vil bli holdt på den norske ambassaden. Etter gudstjenesten vil det bli juletrefest med gang rundt juletreet, julegodt og godteposer til barna.

Det er fint om foreldre til barn som ønsker å delta på arrangementet gir beskjed på forhånd innen 25. november slik at vi i kirkekomiteen kan si ifra til nissen hvor mange snille barn han må ta med godteposer til.

Gudstjenesten er gratis, men for å dekke arrangementskostnadene til juletrefesten ser vi oss nødt til å ta inngangspenger:

Voksne: 1000 JPY
Barn i godteposealder: 500 JPY
Spedbarn: Gratis

En god julefeiring er avhengig av frivillig innsats og vi setter stor pris på all hjelp i forbindelse med arrangementet og bakverk til juletrefesten.

Vi håper at som mange som mulig har anledning til å delta, og at det kommer nok barn til å lage flere ringer rundt juletreet.

Velkommen!
Vennlig Hilsen Kirkekomiteen

Påmelding og spørsmål.
Kontaktperson: Jan Einar Strømsodd, [email protected]