Tokyo Rinkai Disaster Prevention Park

Tokyo Rinkai Disaster Prevention Park er et offentlig senter for å lære om Japans katastrofeberedskap. Senteret er åpent for allmenheten og man kan lære mer faren ved jordskjelv, og enda viktigere - hvordan man best kan forberede seg på disse farene.

Tokyo Rinkai Disaster Prevention Park befinner seg sentralt i Tokyo på Odaiba, og er åpent for alle som måtte ønske å ta en tur. I tillegg til at du kan fordype i forskjellige typer materiale tilknyttet katastrofeforebygging, kan du gjennomgå en enkel simulering om hvordan du kan overleve de mest vitale 72 timene etter et stort jordskjelv. Dette er en interaktiv simulering, der du tar i bruk en Nintendo DS for å svare på spørsmål og lære om beredskap. Senteret er dessuten omringet av et stort parkområde der familie og venner kan tilbringe tid sammen.

For å lese mer om parkanlegget og hva du kan gjøre her anbefaler vi interesserte til ta en titt på Tokyo Rinkai Disaster Prevention Park sin hjemmeside. Her kan du også finne informasjon om åpningstider og ankomstmetode. Informasjon er tilgjengelig på engelsk.

Mer informasjon her.