Travel and border information for Norway

Information in Norwegian / English

Informasjonsikon - Photo:MFA/Birkely
MFA/Birkely

Redusert tilgjengelighet og oppfølging av konsulære tjenester i perioden med unntakstilstand

Grunnet innføring av sanitær unntakstilstand i Marokko har ambassaden i Rabat svært redusert mulighet til å besvare telefoner.

Grunnet innføring av sanitær unntakstilstand i Marokko har ambassaden i Rabat svært redusert mulighet til å besvare telefoner. Kontakt oss derfor via epost på [email protected]. E-poster vil bli besvart så raskt som mulig. I nødsituasjon kan du nå oss på +212 (0) 537664200 hver dag mellom klokka 9 og 15.

Vær oppmerksom på at ambassadens vanlige konsulære tjenester som fornyelse av pass og søknad om personnummer vil bli satt på vent til normalsituasjon er gjenopprettet. Alle henvendelser må gjøres på epost. Det er ikke mulig med personlig oppmøte da ambassaden da vi respekterer unntakstilstandbestemmelsene.

For reiseinformasjon om Marokko kan du besøke denne nettsiden: https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/reiseinfo_marokko/id2424344/

Mer informasjon om reiser og koronasmitte kan du lese her: https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/korona_info/id2691821/

Jevnlige oppdateringer og informasjon til norske reisende i Marokko vil bli publisert på ambassadens facebook-side https://www.facebook.com/norvegeaumaroc/ Informasjon vil også bli sendt i form av sms og epost til de som er registrert på https://www.reiseregistrering.no/  Vi anbefaler derfor alle reisende til å registrere seg. Vi oppfordrer videre alle til å følge råd og oppfordringer fra lokale myndigheter der de er.