Travel and border information for Norway

Information in Norwegian / English

Søknad om pass

Har du behov for å fornye ditt ordinære pass kan du komme til Madrid og levere inn søknad. Du må bestille time på forhånd. Ta kontakt med den norske ambassaden i Madrid for å avtale tidspunkt: [email protected]

For barn under tolv år kan søknad om ordinært pass leveres til det nærmeste norske konsulatet. Det må avtales tidspunkt for innlevering av søknad også der, se kontakt informasjon her: https://www.norway.no/es/spain/for-nordmenn/ambassaden-og-konsulatene/honorare-konsulater/

Den norske ambassaden i Madrid reiser normalt jevnlig til områder i Spania hvor det er mange fastboende nordmenn. Et av formålene med disse besøkene, er at det skal være mulig, i første rekke, for fastboende norske borgere å søke om pass på nærmeste honorære konsulat. I lys av den pågående situasjonen, med koronavirusets spredning i Spania, er de vanlige passreisene avlyst inntil videre. Det er ikke mulig å forutsi når disse reisene vil kunne startes opp igjen. 

Gebyret for passet betales med bankkort.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Den norske ambassaden i Madrid reiser jevnlig til områder i Spania hvor det er mange fastboende nordmenn. Et av formålene med disse besøkene, er at det skal være mulig, i første rekke, for fastboende norske borgere å søke om pass på nærmeste honorære konsulat.

Ambassaden ber om at de som ønsker å søke om pass kontakter sitt respektive konsulat på forhånd for å bestille tidspunkt for oppmøte.
Gebyret for passet betales med bankkort.

Nedenfor følger reisekalenderen for første del av 2020:

Se kontaktinformasjon og åpningstider for konsulatene her.

Konsulat

Dato

Tidspunkt

Alicante 

10.- 13. februar 2020 

Kl. 10.00–13.00

Gran Canaria

28. februar og 2. mars 2020

Kl. 10.00–13.00

Tenerife

4. mars 2020 

Kl. 10.00–13.00

Mallorca

Utsatt

Kl. 10.00–13.00

Barcelona

Utsatt

Kl. 10.00–13.00

Fuengirola 

Utsatt

Kl. 10.00–13.00