Reiseregistrering i forbindelse med "World Pride Madrid" i juni og juli 2017

Bandera en el Ayuntamiento.jpg
Foto: http://www.worldpridemadrid2017.com/

Med nesten 3 millioner forventede deltakere 23.juni til 2.juli på "World Pride Madrid 2017", anbefaler ambassaden at tilreisende til Madrid i denne perioden registrerer seg på Utenriksdepartementets side.

World Pride Madrid går av stabelen 23.juni til 2.juli 2017. Arrangementet holdes hvert fjerde år, og i år blir det holdt i Madrid. Dette sammenfaller med både 40-årsjubileet til de første LGTB-demonstrasjonene i Spania og at det er 30 år siden de første feiringene av World Pride fant sted i Chueca i Madrid.

Det er nesten 3 millioner deltakere på festivalen, og det er en av verdens største arrangementer på LGBT-rettigheter og pride. I løpet av festivalen vil det være store konserter, seminarer, workshoper, kulturarrangementer, kunstutstillinger, Den internasjonale menneskerettighetskonferansen og selvfølgelig den store Pride Parade.

Utfyllende informasjon om alle arrangementer ligger her: https://www.esmadrid.com/en/whats-on/world-pride-madrid-2017.

Grunnet størrelsen på arrangementet og antall mennesker som vil oppholde seg i området, oppfordrer vi tilreisende til Madrid og deltakere på arrangementet sterkt om å registrere seg på Utenriksdepartementet sin side: www.reiseregistrering.no. Velkommen skal alle være.