Søk praktikantplass før 1. oktober - Photo:GK New York
GK New York

Praktikantutlysning 2020

Generalkonsulatet i New York leter etter en ny praktikant for våren 2020. Er du norsk student eller nyutdannet og ønsker deg arbeidserfaring med å fremme norsk kultur eller næringsliv kan du søke innen 1. oktober.

Generalkonsulatet i New York jobber for å hjelpe norsk næringsliv, kunstnere, musikere og designere som vil etablere seg i USA. Praktikanten vil være involvert alt arbeidet på generalkonsulatet og få ansvar for egne prosjekter.

Vi jobber blant annet med å øke bevisstheten rundt arkitektur og design, samtidskunst, litteratur, musikk, kunsthåndverk, og film. Noe av arbeidet vil være å publisere artikler og informasjon på Norges offisielle nettsider og gjennom sosiale medier.

Vi er interessert i personer som har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner og som kan arbeide selvstendig. Gode formidlingsevner på engelsk, både skriftlig og muntlig, er en forutsetning.

Hvis du er interessert i og har erfaring fra kultur- og informasjonsarbeid eller oppstartsbedrifter, kan du være en god kandidat. 

Praktikantplassen har en varighet på 4 og 1/2 måned fra midten av januar til slutten av mai 2020. Under oppholdet vil praktikanten motta et stipend på ca. 14.500 kroner pr. mnd.  

Send søknad via søknadsportalen

Søknadsfrist: 1.10.2019

Har du mer lyst til å jobbe med FN-politikk, i så fall kan du søke praktikantplass hos FN-delegasjonen

Spørsmål om stillingen kan rettes til Marit Bækkelund Randsborg