Tilreisende fra Norge i under Champions League i Kyiv helgen 25. til 27. mai 2018

 I tillegg til UDs reiseråd for Ukraina ønsker ambassaden særlig å understreke følgende:

 Det anbefales å registre seg på https://www.reiseregistrering.no  . Pass på å ha gyldig reiseforsikring.  Ta kopi av passet og bring passkopi med deg når du ferdes ute.  Legg pass i hotellets safe.  Det er legitimasjonsplikt i Ukraina.

 Nødnumre er:

 Brann: 101

 Politi: 102

 Ambulanse: 103

 I forbindelse med store fotballarrangementer med mange tilreisende supportere må alminnelig forsiktighet utvises.  Pass på å være flere sammen og unngå bråk. Pass på vannflasker, kaffekopper og lignende også på dagtid.  Det er ventet varmt vær i løpet av helgen så pass på rikelig inntak av vann. Det er for øvrig forbudt å nyte alkohol på åpen gate eller offentlig plass, akkurat som det er i Norge.  Ikke bli med ukjente hjem.

 I tilfelle behov for assistanse fra ambassaden vil du bli satt over til Utenriksdepartementets Operative Senter utenom normal arbeidstid.  Ambassaden er stengt mandag 28. mai som er annen pinsedag etter den ortodokse kalender.  Ambassadens telefonnummer er: +380 44 281 22 00

 Det vil være et solid sikkerhetsoppbud i Kyiv sentrum i forbindelse med Champions League og ukrainske myndigheter har lagt godt til rette for at det skal bli et minneverdig og godt arrangement.  Utvis alminnelig folkevett og ambassaden ønsker dere et riktig godt og hyggelig opphold i Kyiv og Ukraina denne helgen.