Travel and border information for Norway in Norwegian / English

Traveling to Norway? - Register your arrival in our traveler registry
(About the registry)

Airport traveller drawing - Photo:Ingrid Asp / ASD
Ingrid Asp / ASD

Ekstraordinær flyvning med Finnair fra Antalya til Helsinki

Ambassaden har fått informasjon om at Finnair har satt opp en ekstraordinær flyvning fra Antalya til Helsinki 29. april med avgang kl. 13:05.

NB! Ambassaden har fått informasjon om at Finnair har satt opp en flyforbindelse Helsinki til Arlanda, Sverige 29. mars med avgang kl. 17:40. Flyvningen fra Antalya lander i Helsinki kl. 16:55 29.april.

Billetter bestilles og betales på http://www.finnair.com Transitt gjennom Finland tillates.

Du må selv ordne reisen din videre til Norge og denne må kunne dokumenteres for å få tillatelse til å bli med flyvningen fra Antalya.

Informasjonen ovenfor er for norske statsborgere og utenlandske statsborgere med gyldig oppholdstillatelse og oppholdskort, eller innreisevisum til Norge. Det minnes om at utlendinger uten oppholdstillatelse i Norge vil bli bortvist på grensen.

Bare passasjerer som tilfredsstiller kriteriene for innreise til og transitt gjennom Finland vil tillates å gå om bord på flyet.

På grunn av portforbud og restriksjoner på å reise mellom provinser i Tyrkia er det viktig at ambassaden informerer tyrkiske myndigheter om hvem som skal reise med denne flyvningen.  Dersom du har bestilt billett til denne flyvningen må du så snart som mulig informere den norske ambassaden på consular.ankara@mfa.no