Travel and border information for Norway in Norwegian / English

Traveling to Norway? - Register your arrival in our traveler registry
(About the registry)

Airport traveller drawing - Photo:Ingrid Asp / ASD
Ingrid Asp / ASD

Ekstraordinær flyvning med Turkish Airlines fra Istanbul til Stockholm

Ambassaden har fått informasjon om at Turkish Airlines har en flyvning fra Istanbul til Stockholm torsdag 23. april med avgang kl 15:20 .

Billetter bestilles og betales på www.turkishairlines.com.

Dersom du ønsker å reise hjem til Norge anbefaler vi at du bestiller billett på denne flyvningen så raskt som mulig. Det kan bli fullbooket i løpet av kort tid. Transit gjennom Sverige tillates.

Du må selv ordne reisen din videre til Norge og denne må kunne dokumenteres for å få tillatelse til å bli med flyvningen.

Informasjonen nedenfor er for norske statsborgere og utenlandske statsborgere med gyldig oppholdstillatelse og oppholdskort eller innreisevisum til Norge. Det minnes om at utlendinger uten oppholdstillatelse i Norge vil bli bortvist på grensen.

Bare passasjerer som tilfredsstiller kriteriene for innreise til og transitt gjennom Sverige vil tillates å gå om bord på flyet.

Dersom du har bestilt billett til denne flyvningen må du så snart som mulig ta kontakt med den norske ambassaden, mer informasjon i egen artikkel: https://www.norway.no/en/turkey/norway-turkey/news-events/reise-til-istanbul-for-flyvning-til-stockholm-eller-kobenhavn/.