Travel and border information for Norway

Information in Norwegian / English

Publikumsmottak ved ambassaden i Bangkok de kommende ukene

Ambassaden ønsker å opprettholde best mulig tjenestetilbud til nordmenn i Thailand selv som det er unntakstilstand i Thailand.

Vi er tilgjengelige på telefon og e-post i vår åpningstid 09.00 til 16.00 hver dag utenom lørdag og søndag, men har fra og med torsdag 26. mars måttet innføre noen midlertidige endringer for å redusere smittefaren for både publikum og våre egne ansatte.

Vi ber alle vurdere å utsette besøk til ambassaden dersom det ikke er strengt nødvendig. Oppmøte er etter avtale per e-post/telefon, da vi ønsker å oppfylle krav om 2 meters avstand mellom våre besøkende på venterommet. Vi ber også om at man kommer alene dersom det ikke er behov for at familiemedlemmer møter.

Dersom du er uvel og har influensalignende symptomer ber vi deg om å ikke komme til ambassaden, men heller kontakte oss på e-post eller telefon slik at vi sammen kan finne en løsning.

Dersom du har behov for legalisering av thailandske dokumenter eller bekreftelse på inntekt/adresse ber vi om at du sender inn nødvendig dokumentasjon per post til ambassadens adresse og overfører gebyr via ambassadens bankkonto. Dokumentene vil bli returnert til deg per post.

Informasjon om bekreftelse av inntekt/adresse i forbindelse med søknad om årsvisum finner du her https://www.norway.no/…/arsvisum-for-norske-borgere-i-thai…/

Informasjon om legalisering finner du her: https://www.norway.no/…/…/notarius-publicus-og-legalisering/

Brev for forlengelse av visum vil kunne utstedes per e-post.

Kontaktinformasjon:
E-post: [email protected]
Telefon: +66 (0)2204 6500, hvis du ringer fra Norge 23 95 74 00

Er du i en nødssituasjon utenom vår åpningstid kan du fortsatt ringe ambassadens ordinære telefonnummer, men da vil du bli satt over til Utenriksdepartementets publikumstelefon. Denne kan også nås direkte på +47 23 95 23 95.

Postadresse:
Royal Norwegian Embassy
P.O. box 19
Prasanmit Post Office
Bangkok 10114