Nordic Sports Day i Dar

Nordic logo basis.jpg

5-6.mai avholdes den tradisjonsrike Nordic Sports Day. Hvert år samles de nordiske landene for vennskapelig konkurranse i forskjellige sportsgrener, vinneren stikker av med vandrepokalen og skryterettigheter for det kommende året. I år er det Finland som arrangerer, og den norske ambassaden koordinerer ‘Team Norway’.

På ettermiddagen fredag 5. mai avholdes det fun run langs Coco Beach, her er det viktig å stille det mest tallrike laget. Senere samles vi på Nordic School for darts og vinneren av fun run utnevnes.

Lørdagen 6.mai er den viktigeste dagen, da konkurrerer vi i fotball, innebandy, svømming, ski på gress og volleyball på IST Upanga. I tillegg holdes det Finnish games som inkluderer ektefellebæring, tautrekking og støvelkasting. For fotball, innebandy og volleyball holdes det innledende runder i ukene før Nordic Sports Day. På kvelden samles vi til fest, pokalseremoni og ambassador`s games der de nordiske ambassadørene konkurrerer seg imellom.

Dersom dere har ønske om å delta i noen av grenene eller vil delta på kveldsarrangementet kan dere kontakte christina.mack@mfa.no eller mette.hatten@mfa.no så setter vi dere i kontakt med sportskoordinator. Det arrangeres også barneleker på lørdagen, påmelding av barn kan sendes til karenemiliea@gmail.com

Dette er en fantastisk mulighet til å bli bedre kjent med det nordiske miljøet i Tanzania.

Join Facebook gruppen vår for å holde dere oppdatert https://www.facebook.com/groups/1389289481092672/