17. Mai i Busan

iMageWithFallbackAndMagik.jpg
Foto: Hege M. Kolshus Hansen / UD

Årets feiring av Grunnlovsdagen vil foregå søndag 14. Mai i Busan.

17. Mai-komitéen i Busan ønsker å invitere alle nordmenn som oppholder seg i Sør-Korea til å komme og feire dagen sammen søndag 14. Mai.

Feiringen vil bli avholdt fra 11:30 til 18:00 på Novotel Hotel i Busan.

Oppmøte er ved hotellet. Der vil det serveres vafler og pølser før 17.Mai-toget setter i gang. Toget vil gå langs med strandpromenaden og ende opp tilbake ved hotellet. Etterpå vil det arrangeres leker for barna, det vil bli avholdt en konsert, påfulgt av et koldtbord med kaffe og kaker. Alle oppfordres til å ta med det de har av egne flagg, sløyfer og fløyter.

Pris for deltakelse er 60.000 KRW for voksne, 30.000 KRW for barn fra 3-14 år, og gratis for barn under 3 år. Påmelding skjer ved å sende en mail til 17mai.busan@gmail.com - betalingsfrist er 24. April. For medlemmer av ANSA er det egne rabatterte priser - for mer informasjon, kontakt landsleder.sor-korea@ansa.no.

Novotel Hotel tilbyr rabatterte priser på overnatting denne helgen, fra 12. til 14. Mai. For mer informasjon, kontakt reservasjonsdesken på rsvn@novotelbusan.com og skriv "Norwegian National Day Celebration" i emnefeltet.

Om det er noen som har erfaring med å spille i korps og kunne tenkt seg å delta i 17.Mai-korpset, ta kontakt med line@wergeland-jacobsen.net.