Travel and border information for Norway

Information in Norwegian / English

Flyavgang med Lufthansa fra Cape Town 27. juni

Lufthansa har annonsert at de vil ha en flyavgang fra Cape Town til Frankfurt 27. juni.

Det er mulig å betille flyavgangen på nettet fra www.lufthansa.com

Du finner mer informasjon om hvordan du kan gjøre dette i informasjonen fra Lufthansa til høyre. 

Når du vil bestille må du huske å merke av one-way, da dette ikke er vanlige kommersielle avganger.

Når du har mottatt en bekreftet billett fra Lufthansa, vil du også måtte fylle inn skjemaet for personinformasjon for reisende som ligger i menyen til høyre. Dette skjemaet skal sendes til [email protected] Vennligst bare bruk excel skjemaet til å sende inn informasjonen.

Billettbestillingen for denne flyavgangen stenges 21. juni. Lufthansa vil sende ut mer informasjon om oppmøtested og tid samt annen nødvendig informasjon når billettbestillingen er stengt.

Du vil selv være ansvarlig for videre reise til Norge. Dette må være bestilt før avreise fra Sør Afrika.

Når du har bestilt billett, vennligst send den til ambassaden snarest på [email protected] sammen med din adresse i Sør Afrika og informasjon om kjøretøyet og sjåføren som skal frakte deg til oppmøtestedet slik at vi kan utstede et passerbrev (Laissez-passer) som lar deg reise til oppmøtestedet for flyavgang.

Ambassaden anbefaler sterkt at alle som nå ønsker å returnere til Norge benytter seg av denne muligheten. Det er fortsatt usikkert når vanlig flytrafikk vil tillates igjen. Det er forbehold om endringer iflyavgangen på kort varsel.