Travel and border information for Norway

Information in Norwegian / English

Flyavganger med KLM fra Cape Town  27. juni, 4. juli og 11. juli og fra Johannesburg 28. juni, 05. juli og 12. juli.

Ambassaden har mottatt informasjon fra KLM om at det vil være flyavganger fra Cape Town 27. juni, 4. juli og 11. juli og fra Johannesburg 28. juni, 5. juli og 12. juli.

Dette er ikke vanlige kommersielle flyavganger og det er forbehold om at det kan være endringer med avgangene på kort varsel. Du finner informasjon om hvordan du kan bestille billetter for flyavgangene i informasjonen fra KLM til høyre på siden.

https://www.klm.co.za

Du kan også bestille plass på flyet ved å henvende deg til KLM - Air France sitt salgssenter på telefon  +27(0)10 205 0100/+27(0)10 205 0101. De holder åpent fra 09 til 16 daglig. Det kan foreventes at det vil være press på telefonlinjene og vanskelig å komme igjennom. KLM vi også legge ut lenke til bestilling på deres hjemmesider når flyavgangene er bekreftet.

Noen seter er reservert for nederlandske og franske statsborgere. De gjenværende setene kan bestilles etter første mann til mølla prinsippet.

Standard bagasjeregler gjelder.

Du vil selv være ansvarlig for videre reise til Norge. Dette må være bestilt før avreise fra Sør Afrika.

Når flyavgangen er stengt for salg vil de som har bestilt billett motta informasjon om oppmøtested og annen relevant informasjon. Billettsalget vil stenges 5 dager før avreise. For flyavgangen 27. juni stenger billettsalget mandag 22. juni. For flyavgangen 28. juni stenger billettsalget tirsdag 23. juni. For flyavgangen 4. juli stenges billettsalget mandag 29. juni. For flyavgangen 5. juli stenges billettsalget tirsdag 30. juni. For flyavgangen 11. juli stenger billettsalget mandag 6. juli. For flyavgangen 12. juli stenger billettsalget tirsdag 7. juli.

Når du har bestilt billett, vennligst send den til ambassaden snarest[email protected] sammen med din adresse i Sør Afrika og informasjon om kjøretøyet og sjåføren som skal frakte deg til oppmøtestedet slik at vi kan utstede et passerbrev (Laissez-passer) som lar deg reise til oppmøtestedet for flyavgang.

Ambassaden anbefaler sterkt at alle som nå ønsker å returnere til Norge benytter seg av denne muligheten. Det er fortsatt usikkert når vanlig flytrafikk vil tillates igjen.