Den norske ambassaden i Pretoria søker lokal konsulær medarbeider

Stilling som lokal konsulær medarbeider blir ledig ved ambassaden.

Stilling: Lokal stilling som konsulær medarbeider
Stillingstype: Fast
Stillingsbrøk: 50%
Tiltredelse: September/Oktober 2022
Sted: Norske ambassaden i Pretoria
Søknadsfrist: 26. august 2022

Den norske ambassaden i Pretoria representerer Norge i Sør-Afrika, Botswana, Lesotho, Madagaskar, Namibia og Zimbabwe.

Arbeidsoppgavene omfatter bistand til norske borgere og forvaltningsmessige oppgaver på det konsulære området, herunder søknader knyttet til personnummer og pass. Stillingen bistår i oppdatering av ambassadens hjemmeside. Arbeidsoppgavene vil kunne endres ved behov.

Det er krav til utdanning fra minimum videregående skole. Manglende formell utdanning kan kompenseres ved annen utdanning og relevant erfaring. God kjennskap til bruk av MS Office verktøy. Må ha gode kunnskaper i norsk og engelsk – muntlig og skriftlig.

Administrativ ryddighet og vurderingsevne er viktig. Evne til å prioritere – arbeide strukturert og målrettet. Stor arbeidskapasitet og fleksibilitet. Evne til å samarbeide godt med andre og bidra til et godt arbeidsmiljø i en travel hverdag. Stillingen medfører stor grad av kundebehandling og det stilles derfor krav om gode service- og samarbeidsevner.

Vedkommende som tilsettes må ha gyldig oppholds- og arbeidstillatelse i Sør-Afrika.

Stillingen byr på selvstendige og varierte arbeidsoppgaver i et spennende miljø. Stillingen er en fast deltidsstilling med seks måneders prøvetid.

Søknadsfrist: 26. august 2022

Merk søknaden «konsulærstilling» og send søknaden på e-post til anna.saebo@mfa.no. Se ambassadens nettside for forståelse for og oversikt over konsulære oppgaver.