Registrer ditt opphold

Norske borgere som skal reise til, bosette seg i, eller allerede bor Montenegro, Nord-Makedonia eller Serbia oppfordres til å registrere seg i Utenriksdepartementets reiseregister. Registreringen er frivillig, men vil gjøre det lettere for Utenrikstjenesten å få kontakt med deg i tilfelle noe alvorlig skulle skje der du er.

Dersom en krisesituasjon skulle oppstå, vil vi forsøke å oppnå kontakt med deg via e-post, SMS eller telefon dersom din kontaktinformasjon er tilgjengelig. Vi kan ikke garantere at vi vil kunne hjelpe deg i alle situasjoner.

Opplysningene du registrerer blir behandlet etter kravene i Personopplysningsloven og vil ikke bli utlevert. Du har selv innsyn i dataene om deg og kan endre/slette disse når som helst.

Registrering anbefales også for alle som allerede er bosatt eller skal bosette seg i Montenegro, Nord-Makedonia eller Serbia over lengre tid.

Merk at selv om du har registrert deg hos ambassaden tidligere, er det nå kun den elektroniske registreringen som kan benyttes.

Registrer deg her: https://www.reiseregistrering.no/

UD og ambassadenes bistand til nordmenn i utlandet (konsulær bistand)