Travel and border information for Norway in Norwegian / English

Traveling to Norway? - Register your arrival in our traveler registry
(About the registry)

PIA-flyvning til København 6. juni

Det er satt opp en spesialflyvning med PIA fra Islamabad til København lørdag 6. juni kl. 06.00 (pakistansk tid).

Pakistan International Airlines opplyser at det er satt opp en spesialflyvning fra Islamabad til København 6. juni kl. 06:00 (ankomst København kl. 09:50). Billetter kan kjøpes gjennom PIA-kontorer.

Flyvningen har nummer PK 8771. Bruk dette nummeret i kontakt med PIA.

Billettprisen fastsettes av PIA, og den enkelte reisende må selv betale for flybilletten. Spørsmål om eventuell refusjon av utgifter til flybilletter må rettes til ditt reiseforsikringsselskap. Hvis du har billett til en kansellert PIA-flyvning til Oslo, må eventuelle spørsmål om billettens gyldighet rettes til PIA.

Det er den enkelte reisendes ansvar å holde seg oppdatert om gjeldende innreisebestemmelser og reiserestriksjoner.

Alle reisende med billett til denne flyvningen oppfordres til å kontakte flyselskapet direkte for å bekrefte avreisetidspunktet i god tid før avgang.

Reisende må selv organisere transport til lufthavnen i Islamabad. Det er viktig å beregne ekstra god tid, da både reisen til Islamabad og kontrollene i lufthavnen må ventes å ta lenger tid enn vanlig.

Videre transport til Norge må organiseres på egen hånd. I tråd med gjeldende bestemmelser skal alle som kommer til Norge fra utlandet i karantene i 10 dager.

Alle nordmenn som har forlatt Pakistan bes oppdatere informasjonen sin i https://www.reiseregistrering.no/. Dette er viktig for at ambassaden skal kunne holde oversikt over gjenværende norske borgere i landet.