| Prishtina

Visa section closed for holidays

Hereby, be informed that due to seasonal holidays the Visa & Consular Section will be closed from 18.12.2017 until 05.01.2018.

For urgent matters please contact: + 381 38 232 111 00 or visa.prishtina@mfa.no

 

NJOFTIM

Ju njoftojmë që për shkak të festave të fundvitit Seksioni Konsulor dhe i Vizave do të jetë i mbyllur nga data 18 Dhjetor 2017 deri me 5 Janar 2018.

Për raste urgjente kontakto:+ 381 38 232 111 00 ose visa.prishtina@mfa.no.

 

OBAVJEŠTENJE

Obavještavamo vas da  zbog sezone godišnjih odmora, konzularni i viza sector će biti zatvoren od 18 .12.2017 do 05.01.2018.

Za hitne slučajeve molimo vas da kontaktirate: + 381 38 232 111 00 ili visa.prishtina@mfa.no