Eurovision i Tel Aviv

14. – 18. mai arrangeres det Eurovision i Tel Aviv, og vi ønsker alle tilreisende nordmenn hjertelig velkommen!

Vi anbefaler at du leser ambassadens reiseinformasjon for Israel, som du finner her https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/reiseinfo_israel/id2417120/. Ved en endring i sikkerhetssituasjonen vil reiseinformasjonen bli oppdatert, men vi anbefaler også at man holder seg orientert via lokale medier og lytter til råd og anvisninger fra lokale myndigheter.

Vi oppfordrer også alle tilreisende om å registrere seg på www.reiseregistrering.no. Det vil gi oss mulighet til å sende deg informasjon på e-post eller SMS dersom det skulle skje noe.

Vi gjør også oppmerksom på at 7. mai kl 20.00 og 8. mai kl 11.00 vil du høre en sirene over hele Israel i anledning Memorial Day. Når sirenen går vil alle stanse, også bilene.

Har du behov for å komme i kontakt med ambassaden kan du alltid oss ringe på telefonnummer +972 (0) 3 7401900 eller +47 23 95 95 00. Om du ringer utenfor ambassadens arbeidstid vil du få ett valg om å bli satt over til UDs operative senter i Oslo. Du er også velkommen til å komme innom oss. Vi holder til i 9 etg. i Ramat Aviv Mall, 40. Einstein st., Tel Aviv.