Travel and border information for Norway

Information in Norwegian / English

Airport traveller drawing - Photo:Ingrid Asp / ASD
Ingrid Asp / ASD

Svensk ekstraordinært fly fra Bali 3. april

Sverige setter opp et ekstraordinært fly Bali-Stockholm 03.04 med avreise kl. 20:30. Et visst antall plasser er tilgjengelig for norske statsborgere. Interesserte bes bestille snarest.

Dette er linken for bestilling https://www.apollo.se/viktig-information/evakueringsflyg?searchProductCategoryCodes=OneWayFlightOnly&departureAirportCode=CAI&arrivalAirportCodes=ARN&departureDate=2020-04-03&durationGroupCode=1&bookingEngineCountryCode=SE&paxAges=18,18&utm_expid=.qMTaeYmRTRyh6ou8iRieqA.1&utm_referrer=

Siden er på svensk. Velg enkeltreise og avgang 03.04 fra Denpasar, Bali. Billettprisen er 11500 SEK. Flynummer QR3488 (Qatar Airways). Billetten kan ikke avbestilles. Har du spørsmål vedr. bestilling kan Apollo kontaktes. Den enkelte må selv ordne reise fra Stockholm til Norge.

På grunn av koronavirussituasjonen innfører Indonesia fra 2. april midlertidig innreiseforbud for alle utlendinger. Bærere av KITAS og KIPAS samt visse andre kategorier er unntatt. Den nye bestemmelsen er så langt ikke gitt sluttdato. Det kan ikke utelukkes at innreiseforbudet vil medføre ytterligere kanselleringer av regulære rutefly og dermed færre flygninger til/fra Indonesia den kommende tiden.

Norske myndigheters reiseråd har vært kjent en stund og sier at alle norske borgere som er på reise i utlandet oppfordres til å vende tilbake til Norge.