Travel and border information for Norway

Information in Norwegian / English

Airport traveller drawing - Photo:Ingrid Asp / ASD
Ingrid Asp / ASD

Store deler av flytrafikken i Indonesia suspendert fra 24. april til 1. juni

Som følge av koronavirussituasjonen har indonesiske myndigheter innført ytterligere begrensinger på persontransport. Dette vil medføre at mange kommersielle flyavganger til og fra Indonesia blir suspendert i perioden 24. april til 1. juni. Det samme gjelder innenlandske flygninger. Lignende suspenderingstiltak er innført for passasjertransport med båt og tog, men det kan være regionale forskjeller.

Det gjøres også oppmerksom på at Jakarta og en rekke andre byer og provinser som følge av koronavirussituasjonen har innført strenge begrensninger for lokal transport, inkludert bil og buss. Det vil mange steder bli satt opp veisperringer bemannet av politi eller militære. Varigheten på tiltakene kan variere regionalt.

Har man en planlagt en nødvendig reise og selskapet man skulle reise med har kansellert, bør man kontakte det respektive selskapet for informasjon om ombooking eller refundering.

Ambassaden oppfordrer nordmenn til å følge råd og informasjon gitt av lokale myndigheter.

Vi vil også minne alle nordmenn som oppholder seg i Indonesia om å registrere seg på www.reiseregistrering.no. Alle som har kommet hjem må huske å slette registreringen når de har kommet hjem.

Les mer om reiseinformasjon til Indonesia her