Travel and border information for Norway

Information in Norwegian / English

Airport traveller drawing - Photo:Ingrid Asp / ASD
Ingrid Asp / ASD

Ekstraordinær flyvning fra Kairo til Stockholm 3. april

De nordiske landene har satt opp en ekstraordinær flyvning fra Kairo til Stockholm fredag 3. april. Avgang Kairo internasjonale flyplass kl. 15.00 med ankomst Arlanda flyplass kl. 20.05.

Dersom du ønsker å benytte deg av denne flyvningen ta kontakt med Den norske ambassaden på [email protected] 

Bestilling av billetter skjer på vanlig kommersielt vis. Videre reise til Norge må organiseres av den reisende selv. Vi kan ikke garantere plass på flyet og oppfordrer derfor til å bestille raskt. Flybilletten er ikke refunderbar.

For reisende som befinner seg i Hurghada, Sharm El-Sheikh eller Dahab, vil det bli satt opp et nordisk busstilbud til selvkost torsdag 2. april. Send en epost om du er interessert til [email protected]

Vi minner om at alle som ankommer Norge fra utlandet må i 14 dagers karantene. Du kan lese om karantenebestemmelsene på www.regjeringen.no/no/tema/koronavirus. Der finner du også annen informasjon om norske myndigheters tiltak knyttet til utbruddet av COVID 19. Vi ber om at du setter deg inn i bestemmelsene.

Det blir stadig vanskeligere for mange å komme seg hjem fra utlandet. For øyeblikket legges det ikke opp til ytterligere ekstraordinære ruter til nordiske land fra Egypt. Vi oppfordrer derfor reisende til å benytte seg av den flyvningen som nå tilbys. Vi vil oppdatere reisende på alle våre kanaler om det skulle bli fremtidige endringer i dette.

I samråd med lokale myndigheter vil det gjennomføres helsekontroll på flyplassen på grunn av COVID 19 pandemien. Personer med symptomer som kan knyttes til COVID 19 kan nektes ombordstigning.