| Shanghai

Statsbesøk 2018

konge - Photo:konge
Foto: Andreas Trygstad / NRK

Statsbesøk 2018. Mottakelse med kongeparet i Shanghai, 17. oktober.

I anledning H.M. Kong Harald og H.M. Dronning Sonja sitt statsbesøk til Kina har Norges Generalkonsul Kristin Iglum gleden av å invitere medlemmer av den norske kolonien i Shanghai og omegn til mottakelse.

Tid: onsdag 17. oktober kl. 16:00 – 18:30. Alle gjestene bes ankomme senest kl. 17:15.

Sted: No. 1 Wai Tan Yuan (hagen bak Peninsula Hotel).

Både voksne og barn er hjertelig velkomne. Grunnet kapasitet er arrangementet forbeholdt fastboende, inkludert studenter.

Antrekk er pent, gjerne nasjonaldrakt for dem som har.

Under arrangementet tilbyr vi drikke og enkel servering. I tillegg får vi besøk av Sara og Catharina Chen, som gir oss et musikalsk innslag. Det norsk-kinesiske søskenparet er anerkjente fiolinister som er i Shanghai i forbindelse med en konsert i Shanghai Concert Hall kalt, «NORDLYS». Se mer informasjon om konserten her:

https://www.norway.no/en/china/norway-china/news-and-events/shanghai-news-and-events/news/nordlys-concert-at-shanghai-concert-hall/

Fristen for påmelding er 10. oktober. Påmelding skjer via epost til jian.qi.grace.chen@mfa.no. For alle gjester trenger vi følgende informasjon:

  • Navn
  • Passnummer/ID-nummer
  • Arbeidsgiver/Skole
  • Telefonnummer
  • Adresse

Når påmelding er bekreftet vil du motta et unikt nummer. Dette må oppgis ved ankomst. Husk også å medbringe legitimasjon.

Det vil være en sikkerhetskontroll ved hovedporten, og vi anbefaler derfor gjestene å unngå å ta med unødvendig bagasje slik at sikkerhetskontrollen går raskt og smidig.

Vi oppfordrer gjestene til ikke å ta bilder sammen med eller av kongeparet. Vi vil ha en fotograf på stedet, og bildene vil være tilgjengelig for kolonien i etterkant.

Hjertelig velkommen!

 

Vennligst bruk inngangen fra South Suzhou Road. Av sikkerhetshensyn vil vi ikke tilby parkering.